Open Mic Night

Ikväll var det Open Mic Night på seminariet med underhållning och fika. Jag lyckades konfundera en tidigare student, han tog examen i Maj, med min skottska berättarröst då jag framförde Bilbo och Gollums möte ur The Hobbit (Kapitlet Riddles in the Dark/Gåtor i mörkret). Jag tyckte att det var riktigt roligt att vara Gollum, Bilbo och berättarröst. Även om det inte var helt lätt att byta mellan Bilbo (engelsk) och berättare (skottsk). Framförandet gick hem.

Efter Open Mic Night så var vi dryga dussinet som gick ut för eftersnack. Ett trevligt tillfälle att få samspråka lite med de andra studenterna.

Nu börjar det vara alldeles för sent så snart borde jag packa ihop mig i min säng.

About Oskar Johansson

Pastorsstuderande datanörd med många principer
This entry was posted in Fellowship. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *