Snart bär det hemåt

Måndagkväll, dagen har huvudsakligen bestått av packning och förberedelser inför hemfärden onsdag. Det finns en spänd förväntan inom mig. En fundering över vad framtiden kommer att innebära, även fast jag tror mig ha rätt bra koll. Helgens stora glädjeämne är att jag äntligen kan säga att ”jag är pastorskandidat i equmeniakyrkan”. Istället för att säga att ”jag är pastorskandidat i Gemensam Framtid, den nya kyrkan som Metodist, Baptist och Mission har startat.

Jag har haft en bra tid här i Chicago, med kanonbra kurser. Och visst känns det bra då jag fått höra från lärarna att de har sett fram emot att läsa det jag skrivit till deras kurser. Jag väntar fortfarande på betyg i tre av mina sex kurser, men jag är rätt säker på att de har gått bra.

Jag ser fram emot att komma hem till Sverige igen, det blir torsdagsmorgon (Om Herren dröjer, som man skrev förr i tiden). Vi ses!

About Oskar Johansson

Pastorsstuderande datanörd med många principer
This entry was posted in Kyrka, Studier and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *